28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

15 cazuri noi de coronavirus în ultima săptămână, în Teleorman

Pentru săptămâna 13-19 aprilie, cu numărul 15 de la debutul epidemiei de coronavirus, numărul de cazuri noi a scăzut cu 10.5% față de săptămâna precedentă, transmite Institutul de Sănătate Publică.

Din numărul total de cazuri active, 42% dintre acestea au fost înregistrate în Suceava, București, Hunedoara, Arad și Mureș, în timp ce 52.5% din totalul deceselor au fost înregistrate în aceleași județe. Pe de altă parte, în perioada analizată, 1 din 7 cazuri a fost înregistrat în rândul cadrelor medicale.

În ceea ce privește decesele, 71.6% dintre acestea au fost înregistrate la persoane peste 60 ani, iar 84.5% dintre decedați aveau cel puțin o comorbiditate.

La începutul perioadei analizate, pentru județul Teleorman eau confirmate 65 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Până la finalul perioadei analizate, numărul persoanelor infectate a ajuns la 79, iar în prezent județul Teleorman are 80 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate.

Din totalul cazurilor confirmate, informările Grupului de Comunicare Strategică arată că 15 cadre medicale din județ au fost infectate cu noul coronavirus, dintre acestea 14 numai la Spitalul Caritas, unitate medicală suport COVID pozitiv.

În ceea ce privește decesele, până în prezent, la nivelul județului Teleorman au fost înregistrate două decese provocate de noul coronavirus, în cazul a doi bărbați, de la Roșiori de Vede și Siliștea. În ambele cazuri au existat condiții medicale preexistente, potrivit informațiilor furnizate de autorități.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE