7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

15 cazuri noi de coronavirus în ultima săptămână, în Teleorman

Pentru săptămâna 13-19 aprilie, cu numărul 15 de la debutul epidemiei de coronavirus, numărul de cazuri noi a scăzut cu 10.5% față de săptămâna precedentă, transmite Institutul de Sănătate Publică.

Din numărul total de cazuri active, 42% dintre acestea au fost înregistrate în Suceava, București, Hunedoara, Arad și Mureș, în timp ce 52.5% din totalul deceselor au fost înregistrate în aceleași județe. Pe de altă parte, în perioada analizată, 1 din 7 cazuri a fost înregistrat în rândul cadrelor medicale.

În ceea ce privește decesele, 71.6% dintre acestea au fost înregistrate la persoane peste 60 ani, iar 84.5% dintre decedați aveau cel puțin o comorbiditate.

La începutul perioadei analizate, pentru județul Teleorman eau confirmate 65 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Până la finalul perioadei analizate, numărul persoanelor infectate a ajuns la 79, iar în prezent județul Teleorman are 80 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate.

Din totalul cazurilor confirmate, informările Grupului de Comunicare Strategică arată că 15 cadre medicale din județ au fost infectate cu noul coronavirus, dintre acestea 14 numai la Spitalul Caritas, unitate medicală suport COVID pozitiv.

În ceea ce privește decesele, până în prezent, la nivelul județului Teleorman au fost înregistrate două decese provocate de noul coronavirus, în cazul a doi bărbați, de la Roșiori de Vede și Siliștea. În ambele cazuri au existat condiții medicale preexistente, potrivit informațiilor furnizate de autorități.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE