marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Colonelul Stancu, șeful ISU Teleorman: Nu voi mai tolera că pompierii să facă poze la accidente!

Colonelul Stancu, șeful ISU Teleorman: Nu voi mai tolera că pompierii să facă poze la accidente!

În urmă publicării articolului nostru, „Cum calcă pompierii din Teleorman pe cadavrele a doi tineri, morți în accident auto.

Conducerea ISU Teleorman se dezice de astfel de comportamente și spune că va lua măsuri ferme: niciun pompier nu va mai avea voie să facă poze la evenimente, iar pentru promovarea imaginii ISU se va deplasa special purtătorul de cuvânt la evenimente, cu aparat foto, care să facă poze, întrucât ISU ar fi cheltuit aproape 1000 de euro pe un aparat foto profesional care nu prea este folosit.

Altminteri, corpul de control al IGSU se află deja în Alexandria după ce imagini cu pompieri și polițiști aflați în timpul programului de lucru  la un chef cu manele și lăutari în cadrul bazei de antrenament ISU Teleorman au apărut în presă.

Conducerea ISU regretă și se dezice de comportamente contrare  statutului acestora, însă neagă cu fermitate că ar fi dat ordin să se facă poze de către pompieri pentru că o parte din presă să beneficieze de imagini exclusive pe care să le publice încă dinainte că la față locului să mai ajungă altcineva, la doar câteva minute după producerea accidenetlor.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii