marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Un pompier a lesinat dupa ce a primit vaccinul anti-COVID in Turnu Magurele.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, ofițerului de la ISU Teleorman i s-a făcut rău după câteva ore de la vaccinare, când se afla la domiciliul său. Acesta a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță, iar starea lui este stabilă.

Urmează ca medicii să stabilească dacă există cauzalitate între vaccin și starea de rău a tânărului.

S-a intamplat in urma cu cateva momente, in Turnu Magurele. Un pompier de 30 ani, dupa administrarea dozei de vaccin anticovid, a lesinat, ramanand in stare de inconstienta cateva minute bune.

Mai multi angajati ai centrului de vaccinare au incercat sa ii acorde primul ajutor. Cand si-a revenit din starea de inconstienta, a intrat in convulsii si a dat efectiv de pamant cu cei care incercau sa il tina locului.

Speriati, acestia nu au mai asteptat ambulanta cu medic plecata de la Alexandria, ci l-au suit intr-o ambulanta din Turnu Magurele care sa il transporte catre unitatea de primiri urgenta a spitalului din Alexandria. Acesta fusese vaccinat cu serul Pfizer.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii