16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

41 de teleormăneni, confirmați cu SARS-CoV-2. Cinci persoane depistate pozitiv, într-o singură zi

41 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până joi, 9 aprilie, cu cinci mai multe decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru miercuri, 8 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 36 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului a fost înregistrat și cel de-al doilea deces provocat de noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, din Siliștea, care s-a prezentat, marți, la Spitalul Județean cu probleme cardiace, dar și cu simptomatologie specifică COVID-19. Acestuia i-au fost prelevate probe, rezultatul, unul pozitiv, venind la câteva ore după ce a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Până joi, 9 aprilie, la nivel național au fost confirmate 5.202 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 229 de persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE