miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

41 de teleormăneni, confirmați cu SARS-CoV-2. Cinci persoane depistate pozitiv, într-o singură zi

41 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până joi, 9 aprilie, cu cinci mai multe decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru miercuri, 8 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 36 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului a fost înregistrat și cel de-al doilea deces provocat de noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, din Siliștea, care s-a prezentat, marți, la Spitalul Județean cu probleme cardiace, dar și cu simptomatologie specifică COVID-19. Acestuia i-au fost prelevate probe, rezultatul, unul pozitiv, venind la câteva ore după ce a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Până joi, 9 aprilie, la nivel național au fost confirmate 5.202 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 229 de persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire.

topul săptămânii