duminică, martie 17, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

CRIMĂ în trafic, pe șoseaua morții, la ieșire din Alexandria : „Te răstorn”. Un om a fost decapitat

Totul a pornit de la un road rage, pe stație, pe șoseaua E70, Alexandria-București, imediat la ieșirea din reședința Teleormanului.

Un bărbat, tatăl a doi copii, a rămas fără tată, în urmă unor înjurături pe stația CB (Citizen Band).

Cum s-a întâmplat: Un șofer de dubă, care călătorea cu tatăl sau, a vrut să depășească un tir, la ieșirea din Alexandria. Fiindcă avea autoutilitară limitată la 90 la ora, l-ar fi rugat pe șoferul de tir, care de asemenea circula cu fiul sau în coloana, care conducea un alt tir, să îl lase să depășească.

Încă nu știm cine a înjurat primul, însă între cei doi s-a iscat un conflict spontan, plin de înjurături, care a culminat cu uciderea unui om.


„Lasă că îți arăt că te răstorn”, i-ar fi spus șoferul primului tir, dubistului.

Auzind înjurăturile, fiul șoferului primului tir, care conducea un tir aflat în față, ar fi așteptat că șoferul dubei să ajungă în dreptul sau, apoi ar fi frânat brusc, iar din spate a intrat în el primul tir, condus de tată, efectiv făcând duba acordeon.


În urmă impactului, tatăl șoferului dubei, care se află în dreapta , a decedat pe loc, decapitat, între fiarele contorsionate.

Șocat de cele întâmplate, șoferul dubei a realizat că cei doi i-au ucis tatăl, atunci când a fost chestionat de reporterii ImpactNEWS24.ro aflați la față locului care transmiteau în direct imagni pe site.

Acesta și-a ieșit din minți și i-a luat pe cei doi la bătaie, însă un polițist i-a dat cu spray paralizant în ochi, însă, din cauza vântului, au fost răniți un alt polițist, dar și un martor care a intervenit să i desparte pe cei trei.

Pentru că forțele de ordine intervenisera la conflict, și practic nu mai avea cine să dirijeze circulația, șoferul unui BMW s-a găsit să între în câmpul indfractional, că se grăbea.
În cele din urmă, spiritele au fost calmate, însă un om și-a pierdut viață în urmă unui conflict.

Rămâne de probat acest lucru, iar dacă faptele se confirmă, cei doi „agersori în trafic”, tată și fiu, riscă ani grei de pușcărie.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii