duminică, martie 17, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Macabru: cadavrul plin de sânge al Alinei,fata din Alexandria ucisă cu 40 de lovituri de cuțit,ajuns viralizat pe grupuri de whatsapp

La o săptămâna de la cumplita crimă a fetei din Alexandria, fotografii cu aceasta moartă, realizate de la câțiva pași de locul unde a fost găsit trupul fără viață, s-au viralizat pe grupuri de whatsapp.

Asta în condițiile în care foarte puțini sunt cei care s-au apropiat de acel loc, zona fiind complet sigilată încă după descoperire. Nici părinții nu au avut acces să își recunoasta fiica.

Prcurorul de caz a ajuns cu foarte mare întârziere

Asta, cu toate că la față locului nu au avut acces nici prietenii, nici presa,nici părinții fetei, care nu și-au văzut fata decât a treia zi după dispariție, la morgă.

CITESTE SI: Exclusiv! În crima odioasă de la Frumoasa, toate urmele duc către iubitul sinucigaș al Alinei

Locul unde a fost descoperit trupul fără viață al firavei fete a fost foarte bine păzit de oamenii legii, însă undeva în primele momente după descoperire, cel mai probabil un subofițer de pe SMURD sau un polițist dintre cei ajunși primii la fața locului, s-au dus la câțiva pași de corpul fetei și a făcut o poză.

Spunem asta întrucât cei trei tineri care au făcut descoperirea declara răspicat că nu s-au apropiat de cadavru, sunând la 112 de la distanță, apoi nu au mai avut acces decât după ce fata a fost băgată în sacul mortuar. În timp ce presa este ținută la 1 km distanță, unora li se pare amuzant să facă poze cu cadavre și să le viralizeze pe grupuri de whatsapp.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii