4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Macabru: cadavrul plin de sânge al Alinei,fata din Alexandria ucisă cu 40 de lovituri de cuțit,ajuns viralizat pe grupuri de whatsapp

La o săptămâna de la cumplita crimă a fetei din Alexandria, fotografii cu aceasta moartă, realizate de la câțiva pași de locul unde a fost găsit trupul fără viață, s-au viralizat pe grupuri de whatsapp.

Asta în condițiile în care foarte puțini sunt cei care s-au apropiat de acel loc, zona fiind complet sigilată încă după descoperire. Nici părinții nu au avut acces să își recunoasta fiica.

Prcurorul de caz a ajuns cu foarte mare întârziere

Asta, cu toate că la față locului nu au avut acces nici prietenii, nici presa,nici părinții fetei, care nu și-au văzut fata decât a treia zi după dispariție, la morgă.

CITESTE SI: Exclusiv! În crima odioasă de la Frumoasa, toate urmele duc către iubitul sinucigaș al Alinei

Locul unde a fost descoperit trupul fără viață al firavei fete a fost foarte bine păzit de oamenii legii, însă undeva în primele momente după descoperire, cel mai probabil un subofițer de pe SMURD sau un polițist dintre cei ajunși primii la fața locului, s-au dus la câțiva pași de corpul fetei și a făcut o poză.

Spunem asta întrucât cei trei tineri care au făcut descoperirea declara răspicat că nu s-au apropiat de cadavru, sunând la 112 de la distanță, apoi nu au mai avut acces decât după ce fata a fost băgată în sacul mortuar. În timp ce presa este ținută la 1 km distanță, unora li se pare amuzant să facă poze cu cadavre și să le viralizeze pe grupuri de whatsapp.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE