4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Se modernizează Gara din Videle

Pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de vineri, 28 octombrie, este trecut proiectul de Hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Modernizarea/reabilitarea a 47 de stații de cale ferată din România” – Lot SRCF București – Stațiile CF Ploiești Vest, Sinaia, Bușteni, Târgoviște Sud, Titu, Videle lucrare de utilitate publică de interes national.

Potrivit proiectului de act normativ, valoarea investiției prin care vor fi modernizate/ reabilitate șase stații de cale ferată, între care și cea de la Videle, se ridică la suma de 116.279.000 lei, din care construcţii-montaj – 86.401.000 lei

Durata de execuție a investiției este de luni 20, iar finanțarea obiectivului de investiții se realizează din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și din veniturile proprii ale Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R.” – S.A, precum și din alte surse legal constituite, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.

Pentru lotul SRCF București – Stația CF Videle, valoarea totală a investiției se ridică la suma de 12.719.000 lei, din care construcţii-montaj – 9.115.000 lei.

Durata de execuție a investiției este de 18 luni, potrivit proiectului de act normativ, perioadă în care sunt prevăzute: reabilitare clădire călători, reabilitare clădire pentru amenajare grup sanitar, reabilitare clădire pentru amenajare spațiu comercial, reabilitare peroane, copertine.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE