miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

A rămas fară permis că si-a dus copilul disperat la spital, dar aici a așteptat 2 ore

Este povestea unui bărbat din București, care duminică seară, 7 mai, a gonit speriat alături de soție și copilul de 5 luni care a intrat în convulsii în timp ce se afla la bunici la Vârtoape.

Pe centura Alexandriei a „dat în radar” cu 158 de km la oră. Polițiștii de la serviciul rutier Teleorman, care au oprit autoturismul, Toader Florin și Radoi Radu, au sesizat imediat că ceva nu este în regulă, iar când au văzut băiețelul i-au spus tăticului speriat: „Mergeți după noi, dar cu mare grijă!” oferind familiei speriate escortă de urgentă la spitalul din Alexandria.

Aici, copilașul a așteptat nu mai puțin de 2 ore până să fie consultat la urgențe la pediatrie.

În cele din urmă, acesta este în afara oricărui pericol. Tatăl acestuia a rămas cu permisul suspendat 3 luni de zile, pentru că așa este procedural, însă polițiștii i-au dat doar avertisment scris ca formă de sancțiune principală.

Omul nu numai că a înțeles că așa este legea, și vă contesta în instanță suspendarea dreptului de a conduce, însă a rămas uimit de promptitudinea și amabilitatea celor doi polițiști, pe care chiar i-a lăudat, spunând că nu se aștepta la atâta înțelegere și omenie, din partea acestora.

topul săptămânii