vineri, mai 3, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Încă o urmărire, ca-n filmele americane, pe șoselele din Teleorman. S-a folosit dispozitivul de înțepat roti și șoseaua a fost blocată cu un camion

Încă o urmărire, ca-n filmele americane, pe șoselele din Teleorman. S-a folosit dispozitivul de înțepat roti și șoseaua a fost blocată cu un camion.

Un tânăr de 24 de ani nu a oprit luni la semnalul polițiștilor în localitatea Piatra, iar de aici a început o cursă nebunească care s-a întins pe zeci de km, prin sate și chiar prin orașul Tunru Măgurele.

Alarma s-a dat pe țoată zona, și s-au activat inclusiv polițiștii care se aflau la antrenament, împânzind tot sudul județului.

CITESTE SI: Urmărire ca-n filme pe E70. Șoferul unui BMW a trecut cu 206 kilometri pe oră pe lângă radar și a gonit cu polițiștii pe urmă

După o cursă nebunească de peste 30 de km, polițiștii au profitat de lucrările care se efectuează pe DN52, și, la ieșirea din Turnu Măgurele spre Alexandria au aruncat un dispozitiv de înțepat roti (spike strips), blocând totodată drumul cu ajutorul unui camion de mare tonaj.

Tânărul, care nu s-a supus indicațiilor oamenilor legii, a fost imobilizat și încătușat că la carte, cercetările continuând în aceste momente la sediul politiei. Din păcate, cazurile de genul se întețesc în județul nostru, însă din fericire nici de această dată nu a fost nimeni rănit.

topul săptămânii