joi, mai 9, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Urmărire ca-n filme pe E70. Șoferul unui BMW a trecut cu 206 kilometri pe oră pe lângă radar și a gonit cu polițiștii pe urmă

Urmărire ca-n filme pe drumul european E70. Polițiștii au fugărit un BMW care gonea cu peste 200 de kilometri la oră, până acesta a ajuns pe câmp.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DN6, tronsonul Alexandria -Măldăeni, la km117 + 400 m, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localității, circulând cu o viteză de 206 km/h(+106km/h).

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, în municipiul Roșiori de Vede, ieșind din decor, pe un teren viran.

Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind imobilizat de polițiști după aproximativ 100 de metri.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova.

Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 4.930 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei și lipsa documentelor.

Totodată, polițiștii au luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile.

topul săptămânii