În episodul 1 prezentăm viața lui nea Costel din Vîrtoape! În vârstă de 69 de ani, nea Costel nu lipsește de la niciun meci al echipei locale, atunci când joacă „acasă”. Așa s-a întâmplat și acum când l-am găsit la stadionul din Vîrtoape încă de la primul meci, cel din Liga 4 juniori dintre CS Vîrtoape și ACS Steaua Spătărei.

Apoi cele două echipe s-au întâlnit la Liga 4 și la seniori. Nea Costel are o poveste pe cât de interesantă, pe atât de dureroasă! Este clopotarul satului, îngrijitorul terenului pe care-l vedeți în imagini, dar îi place să și cânte.

Din păcate, din cei patru copii, doi i-au murit. Totuși, la cei 69 de ani, nea Costel are o condiție fizică pe care ar invidia-o chiar și tinerii din ziua de astăzi.

Aleargă, poate, mai mult decât jucătorii din Liga 4 și recunoaște că și-ar dori să intre și el pe teren, dar nu e dorit de antrenor. Vă las să urmăriți reportajul, apoi vă aștept cu un comentariu.

Dacă vrei ca și comuna ta să apară în seria de episoade FOTBAL LA ȚARĂ, trebuie doar să-mi scrii pe adresa de mail alinionutgrigore@gmail.com

Articolul precedentALERTĂ meteo – Județul Teleorman, sub Cod Galben de ploi însemnate cantitativ, până luni, la ora 10.00
Articolul următorVIDEO Mașină a Jandarmeriei, implicată într-un accident produs de un șofer beat