6.1 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Exclusiv! În crima odioasă de la Frumoasa, toate urmele duc către iubitul sinucigaș al Alinei

Florin, fostul iubit al Alinei, tânăra găsită moartă pe câmp în afara localității Frumoasa, este cel care a ucis-o.

În acest caz, șocant este și modul în care tânărul a măcelărit-o practic pe cea pe care se presupune că ar fi iubit-o.

Cadavrul tinerei prezenta aproximativ 40 de înțepături de cuțit, spun surse din anchetă.

Toate urmele găsite în locul în care a fost descoperit trupul neînsuflețit al Alinei, atât urmele roților de la mașină, cât și cele ale încălțărilor, sunt ale ale tânărului care a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, între Bragadiru și Bujoreni, potrivit unor surse judiciare.

Aceste elemente se adaugă altora identificate deja de oamenii legii, iar toate fac din Florin călăul care și-a ucis fosta iubită, după care s-a sinucis.

Știrea inițială: Șocant: a omorât-o cu bestialitate apoi s-a sinucis intrând cu mașina într-un copac

Un caz oribil se conturează în judetul Teleorman, unde o fată de doar 21 de ani a fost căsăpită cu un cuțit, cel mai probabil torturată și apoi aruncată pe un câmp.

Presupusul ucigaș, un tânăr de 25 de ani, a intrat mai apoi cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, la doar câțiva km de locul unde a fost găsită, fără suflare, fata.

CITESTE SI: VIDEO Tânăr mort într-un grav accident rutier între Bujoru și Bragadiru


Băiatul nu ar fi suportat că fata mai avea cel puțin o relație, așa că ar fi terorizat-o cu telefoanele. Au decis să se întâlnească, duminică seara, undeva în Alexandria, unde fata era cu actualul iubit, și să tranșeze situația.

Și la fel ca situația, tânăra a fost găsită, tranșată ea, pe un câmp la zeci de km de Alexandria, lângă Bragadiru, localitatea de unde era tânărul.
Acesta și-a găsit sfârșitul în jurul unui copac, după ce mașina pe care a conducea a intrat în el din plin, făcându-se praf, duminică seară.

Iubitul actual al fetei a căutat-o disperat toată noaptea, apoi a reluat căutările, la răsăritul soarelui, folosind o aplicație de localizare a telefonului fetei.
Luni dimineață, acesta a găsit trupul fără viață al fetei, la câteva sute de metri de ultima locație a telefonului, care de duminică seară a fost închis. Trupul plin de sânge avea foarte multe tăieturi de cuțit, spun martorii oculari.

Oamenii legii au început cercetările și vor să refacă pas cu pas firul evenimentelor, pentru a afla cine este criminalul și dacă a avut complici. Și reporterii locali vor ajuta la anchetă reconstituind paralel ultimele clipe ale celor doi tineri.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE