luni, iulie 22, 2024
spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Șocant: a omorât-o cu bestialitate apoi s-a sinucis intrând cu mașina într-un copac

Un caz oribil se conturează în judetul Teleorman, unde o fată de doar 21 de ani a fost căsăpită cu un cuțit, cel mai probabil torturată și apoi aruncată pe un câmp.

Presupusul ucigaș, un tânăr de 25 de ani, a intrat mai apoi cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, la doar câțiva km de locul unde a fost găsită, fără suflare, fata.

CITESTE SI: VIDEO Tânăr mort într-un grav accident rutier între Bujoru și Bragadiru


Băiatul nu ar fi suportat că fata mai avea cel puțin o relație, așa că ar fi terorizat-o cu telefoanele. Au decis să se întâlnească, duminică seara, undeva în Alexandria, unde fata era cu actualul iubit, și să tranșeze situația.

Și la fel ca situația, tânăra a fost găsită, tranșată ea, pe un câmp la zeci de km de Alexandria, lângă Bragadiru, localitatea de unde era tânărul.
Acesta și-a găsit sfârșitul în jurul unui copac, după ce mașina pe care a conducea a intrat în el din plin, făcându-se praf, duminică seară.

Iubitul actual al fetei a căutat-o disperat toată noaptea, apoi a reluat căutările, la răsăritul soarelui, folosind o aplicație de localizare a telefonului fetei.
Luni dimineață, acesta a găsit trupul fără viață al fetei, la câteva sute de metri de ultima locație a telefonului, care de duminică seară a fost închis. Trupul plin de sânge avea foarte multe tăieturi de cuțit, spun martorii oculari.

Oamenii legii au început cercetările și vor să refacă pas cu pas firul evenimentelor, pentru a afla cine este criminalul și dacă a avut complici. Și reporterii locali vor ajuta la anchetă reconstituind paralel ultimele clipe ale celor doi tineri.

Revenim cu detalii si imagini video socante referitoare la tânără de 21 de ani găsită moartă pe un câmp din Teleorman

topul săptămânii