7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Vouchere sociale de 250 de lei: Au fost virați banii pentru a treia tranșă

A fost virată cea de-a treia tranșă de bani pe care Ministerul Fondurilor Europene o o încarcă pe cardurile sociale, o dată la două luni, până la finalul anului, în cadrul Programului “Sprijin pentru România”.

Potrivit graficului dat publicității de Ministerul Fondurilor Europene, actualizarea listelor de beneficiari de către Ministerul Muncii și verificarea de către ANAF s-a făcut în săptămâna 17 – 21 octombrie, la fel și prelucrarea datelor de către Poșta Română și transmiterea către direcțiile regionale.

Încărcarea efectivă a cardurilor sociale este programată, pentru această tranșă, pentru intervalul 24 – 31 octombrie, conform graficului.


Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a început, la 1 iunie, procesul de emitere, distribuire și încărcare a voucherelor sociale oferite prin programul guvernamental „Sprijin pentru România”.

Peste 2,5 milioane de români, aflați în situații de deprivare materială sau risc de sărăcie, primesc aceste ajutoare în valoare de 250 lei la fiecare două luni.

Lista actualizată a magazinelor afiliate Edenred, unde pot fi folosite cardurile sociale, poate fi consulată —>aici  

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE