joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Vouchere sociale de 250 de lei: Au fost virați banii pentru a treia tranșă

A fost virată cea de-a treia tranșă de bani pe care Ministerul Fondurilor Europene o o încarcă pe cardurile sociale, o dată la două luni, până la finalul anului, în cadrul Programului “Sprijin pentru România”.

Potrivit graficului dat publicității de Ministerul Fondurilor Europene, actualizarea listelor de beneficiari de către Ministerul Muncii și verificarea de către ANAF s-a făcut în săptămâna 17 – 21 octombrie, la fel și prelucrarea datelor de către Poșta Română și transmiterea către direcțiile regionale.

Încărcarea efectivă a cardurilor sociale este programată, pentru această tranșă, pentru intervalul 24 – 31 octombrie, conform graficului.


Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a început, la 1 iunie, procesul de emitere, distribuire și încărcare a voucherelor sociale oferite prin programul guvernamental „Sprijin pentru România”.

Peste 2,5 milioane de români, aflați în situații de deprivare materială sau risc de sărăcie, primesc aceste ajutoare în valoare de 250 lei la fiecare două luni.

Lista actualizată a magazinelor afiliate Edenred, unde pot fi folosite cardurile sociale, poate fi consulată –>aici  

topul săptămânii