vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

DUBLĂ CRIMĂ la Turnu Măgurele: doi tineri uciși cu bestialitate și apoi băgați în portbagaj

DUBLĂ CRIMĂ la Turnu Măgurele: doi tineri uciși cu bestialitate și apoi băgați în portbagaj.

CRIMĂ DUBLĂ în Teleorman: și-a căsăpit prietenul de 18 ani și pe prietena lui de 16, pentru că l-a dat în gât că au mers la furat. Apoi a cărat cadavrele prin tot județul în portbagajul mașinii.

Polițiștii l-au găsit dormind la câțiva metri de cadavre.

O altă crimă zguduie județul nostru, la mai puțin de 2 zile de la crima fetei din Alexandria ucisă cu sânge rece cu aproape 40 de lovituri de cuțit.

Evelin, 24 de ani, locuiește în Văcărești, dar e anturat cu mai mulți golani. E prins băut la volan anul trecut și își ia 8 luni de pușcărie, cu amânare. Adică, dacă mai face vreo nefăcută, merge la pușcărie și pentru noua fapta, dar și alea opt luni de a luat amânare.

Deși băiat relativ liniștit, mai are scăpări.

Ar fi lucrat în curtea unei bătrâne de la el din sat, unde a observat că sunt mai multe fiare care pot fi valorificate la un centru de fier vechi.

La începutul anului 2022 merge cu un băiat și cu David (19 ani) acolo, cu mașina lui.

Cei trei nu mai iau fiarele vechi, dar fură niște găini pe care le transportă cu mașina lui Evelin. Sunt prinși, iar David își recunoaște vina și îl da în gât și pe Evelin, deși Evelin neagă mereu și spune că el a condus mașînă fără să știe că vor merge la furat, și că din contra este supărat că David i-a murdărit în mașînă de la găini.

David și Evelin primesc arest la domiciliu care se încheie la începutul verii, apoi sunt puși ambii sub control judiciar. Luni, 24 octombrie, Evelin ajunge , că de obicei acasă, apoi se apucă să se joace la playstation. Așteaptă că tatăl său să se culce, apoi dispare în miezul nopții.

Se duce direct la casă unde David locuia cu prietenă lui (16 ani), în Turnu Măgurele.

Îi căsăpeste pe amândoi cu un cuțit de dimensiuni mari, apoi îi bagă în portbagajul Golfului său, și conduce zeci de km cu cadavrele, căutând unde să le arunce.

În timpul luptei cu cei doi, care s-au zbătut pentru viață lor, se taie destul de rău la mâna.

Până la urmă, le ascunde în casă părăsită din față casei în care locuiește, cu gândul să le arunce într-o pădure din apropiere a două zi.

Fratele lui David alertează poliția de dispariție, iar toate drumurile duc la Evelin.

Acesta dormea liniștit la doar câțiva metri de trupurile pe care le sfârtecase în urmă cu doar câteva ore. Luat că din oală, acesta a negat inițial crima, indrugând verzi și uscate, însă o zi mai târziu, după o noapte în arest, recunoaște tot.


Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman.

topul săptămânii