joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Accident MORTAL pe E70, după o șicanare între două tiruri și o autoutilitară

Victima rănită în accident a decedat la Spitalul Județean de Urgență, în ciuda eforturilor depuse de medici. Este vorba, din primele date, despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, pasager al autoutilitarei.

Acesta a rămas blocat în fiarele contorsionate ale autoutilitarei în urma impactului, fiind nevoie de un echipaj de descarcerare pentru scoaterea sa. Echipajul medical sosit la fața locului l-a preluat pe bărbat, care era inconșient, și l-a transportat la unitatea medicală, unde a decedat.

O șicanare în trafic s-a terminat cu un accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe Drumul European 70, între Alexandria și Vitănești. Din primele date, se pare că în evenimentul rutier au fost implicate două TIR-uri și o autoutilitară, iar șoferul autoutilitarei spune că încă de la ieșirea din Alexandria șoferii de TIR l-au șicanat în trafic.

La un moment dat, acesta ar fi încercat să depășească unul dintre TIR-uri, care ar fi pus frână brusc, iar șoferul autoutilitarei nu a mai putut evita impactul. Din spate autotutilitara a fost lovită de cel de-al doilea TIR.

Potrivit primelor informații, cei doi șoferi de TIR ar fi tată și fiu, iar în urma impactului dintre TIR-uri și autoutilitară, un pasager din autoutilitară a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De îngrijiri medicale a avut nevoie și unul dintre polițiștii sosiți la fața locului, care a încercat să aplaneze conflictul dintre șoferul dubei și cei doi șoferi de TIR. Din încăierare, omul legii a ieșit intoxicat cu spray lacrimogen pe care el îl pulverizaze către șoferii reclacitranți, dar pe care vântul i l-a băgat în ochi. Cei trei șoferi și-au împărțit cuvinte grele dar și pumni, fiind nevoie de o întreagă desfășurare de forte pentru a calma spiritele.


La fața locului au intervenit pompierii militari cu o mașină de stingere și două ambulanțe SMURD, dar și Serviciul Județean de Ambulanță cu două echipaje medicale
Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate. în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii