miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Haralambie Epure visează realizări din mandatul de prefect, dar uită cum a fost păcălit de un escroc

Mare adunare mare în gașca liberalilor cu ocazia prezentării candidaților la alegerile de duminică. Și adunarea s-a dat vineri în Alexandria, unde Haralambie Epure visează că o să câștige primăria și o să fie mare, tot așa cum și-a dorit dar nu a ajuns pe vremea când era chiar el unul dintre PSD-iștii pe care îi face hoți acum, de când se trezește și până se culcă. Paranteză: care este problema, domnule Epure? Ce v-au făcut PSD-iștii? Sau ce nu v-au făcut, de sunteți atât de pornit?

Revenind la evenimentul ce a adus mai degrabă cu o saună, din cauza temperaturii ridicate din Sala Polivalentă (administrată de directorul CSS Laurențiu Florea, liberal și el), discursul candidatului Haralambie Epure a fost de departe unul care a stârnit zâmbete pe fețele colegilor de partid. De ce spunem asta? Păi, în primul rând, pentru că omul s-a lăudat cu “realizările notabile” din mandatul de prefect.

În memoria publică, singura realizare “notabilă” este că s-a lăsat păcălit de un infractor de drept comun să-i dea numerele de telefon ale fermierilor din județ, pentru simplul fapt că acesta s-a pretins a fi secretarul general al Guvernului. Ne și imaginăm cum a luat Haralambie Epure poziția de drepți când a auzit cu cine are onoarea. Una peste alta, județul a mai fost o dată vedetă, așa cum era pe vremea Vioricăi Dăncilă.

În rest, nu ne dăm seama care ar fi realizările notabile despre care vorbește candidatul Epure. Ar mai fi niște gunoaie adunate într-o campanie gândită de fostul său șef de partid Eugen Pîrvulescu. Șef de partid care l-a transferat de la PSD la PNL în campania electorală din 2020, drept achiziție de mare clasă și pe care Epure l-a mătrășit din zonă acum, pe motiv că îi strică imaginea cu “Ambulanța”. Nu spunem noi, vorbește lumea. Care lume se întreabă, tot ca noi, care imagine?!

Și s-a mai tras în poze cu copiii refugiaților uncraineni care au trecut prin Teleorman, după care a postat pozele de Facebook mândru nevoie mare de ce a făcut el. “Notabilă” realizare și aceasta.

Și aproape uitasem, și-a arătat din start tendințele dictatoriale, de la primul 1 martie ca șef de organizație, când a decupat din poze colegii care îi cam luau fața. Colegi pe care a tot încercat să-i elimine din zona de risc și care acum i-au întors și ei spatele, că doar nu sunt fraieri. Dar ca să nu creadă cineva că suntem răutăcioși cu domnul fost prefect actual candidat fost și viitor veterinar, îl rugăm să ne spună 5 realizări notabile dintre alea cu care se laudă în mare fel. Hai nu 5, dar măcar 3? Sau măcar una? Nu de alta, dar nu vrem să pară că acuzăm greșit omul că a tăiat frunză la câini cât a stat la Prefectură.

Între timp noi îi facem o recapitulare foarte pe scurt: 4 ani a fost consilier local PSD, în care a ridicat mâna ca un elev disciplinat așa cum i-a dictat partidul (da, partidul ăla care îi pute acum) și vreo 2 ani a fost prefect (în care nu s-a remarcat decât prin gafe și discursuri scremute și pline de nonsens).

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii