miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Campania electorală a președintelui Consiliului Județean, Adrian Gâdea: Proiecte ambițioase pentru dezvoltarea comunelor Vârtoape, Măldăeni, Troianu, Săceni

În cadrul campaniei electorale pentru Consiliul Județean, Adrian Gâdea alături de candidații PSD pentru funcțiile de primar din comunele Vârtoape, Măldăeni, Troianu și Săceni, a organizat o serie de întâlniri cu cetățenii pentru a discuta despre viitorul comunităților. Aceștia au prezentat proiecte ambițioase menite să îmbunătățească infrastructura și calitatea vieții locuitorilor.

În comuna Vârtoape, Adrian Gâdea s-a întâlnit cu locuitorii pentru a-și prezenta propriile proiecte pentru continuarea dezvoltării județului și, totodată, pentru a sprijini candidatura lui Cătălin Brabete, propus de PSD pentru funcția de primar. Proiectele prezentate includ asfaltarea tuturor străzilor din comună, modernizarea drumurilor de exploatație agricolă și montarea panourilor fotovoltaice. De asemenea, s-au discutat eficientizarea sistemului de iluminat public, extinderea sistemului de stații de încărcare pentru mașini electrice și extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare. Alte inițiative includ modernizarea târgului comunal, reabilitarea clădirilor școlii și grădiniței și modernizarea stadionului comunal. Aceste propuneri reflectă o viziune clară și bine definită pentru dezvoltarea comunei și creșterea calității vieții locuitorilor, sub conducerea candidaților PSD.

La Măldăieni, președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea, împreună cu primarul PSD în funcție și candidat pentru un nou mandat, Ion Oprina, au avut o întâlnire cu cetățenii pentru a prezenta și discuta despre proiectele viitoare menite să transforme comuna într-o localitate modernă și prosperă. În cadrul evenimentului au fost subliniate atât realizările de până acum ale echipei PSD și primarului Ion Oprina, cât și proiectele pentru viitor, punând accent pe continuitatea dezvoltării locale sub administrația actuală. Împreună, au prezentat ambițiosul plan de viitor care include alimentarea cu gaze, achiziționarea unui microbuz electric pentru transportul elevilor și amenajarea trotuarelor în cătunul Tâmplaru.

Alte proiecte importante discutate au fost anveloparea clădirilor școlii și grădiniței, achiziționarea de panouri fotovoltaice și modernizarea sistemului de alimentare cu apă. Planurile pentru viitor mai includ lucrări de înregistrare sistematică pe raza UAT Măldăeni, dalarea șanțurilor și amenajarea trotuarelor pe străzile asfaltate, precum și modernizarea drumurilor de interes local pe o distanță de 10 km.

Cetățenii au fost încurajați să-și exprime nevoile și sugestiile, iar Adrian Gâdea și Ion Oprina au promis că vor continua să aducă schimbări pozitive și semnificative în comunitate, așa cum au făcut și până acum. Cu o echipă dedicată și proiecte clare, Măldăeniul se îndreaptă spre un viitor mai prosper și mai modern. Aceste propuneri reflectă o viziune clară și bine definită pentru dezvoltarea comunei și creșterea calității vieții locuitorilor sub conducerea candidaților PSD.

Întâlnirea cu cetățenii din comuna Troianu, alături de primarul Ionel Neagu, care candidează pentru un nou mandat din partea PSD, a fost un nou prilej pentru Adrian Gâdea de a-și prezenta planurile de viitor pentru dezvoltarea județului și de a sublinia importanța colaborării dintre administrația locală și județeană. În mesajul său, Adrian Gâdea a evidențiat câteva dintre proiectele cheie pe care le are în vedere pentru următorii ani, menționând investițiile în infrastructură, educație și sănătate. Aceștia au discutat despre extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, reabilitarea și dotarea sediului Primăriei și înființarea unui parc de distracții. Construirea și dotarea Căminului Cultural, asfaltarea drumurilor în localitățile comunei și realizarea de piste pentru biciclete au fost alte subiecte abordate. Alte proiecte includ modernizarea iluminatului public, forarea a încă două puțuri pentru suplimentarea necesarului de apă și înființarea unui post de radio local pentru informarea și delectarea cetățenilor. Întreținerea și împrejmuirea Pădurii Troianul și construirea unui teren de minifotbal completează setul de măsuri destinate dezvoltării comunitare. Cetățenii și-au exprimat nevoile, iar președintele Adrian Gâdea și primarul Ionel Neagu au promis să aducă schimbări semnificative în comună.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea, a avut recent o întâlnire și cu locuitorii comunei Săceni, unde a discutat despre planurile sale de viitor pentru dezvoltarea județului și a susținut candidatura actualului primar Marin Vișănoiu pentru un nou mandat. În cadrul întâlnirii, Adrian Gâdea a subliniat importanța continuității în administrația locală, evidențiind realizările primarului în funcție și rolul esențial pe care acesta l-a avut în modernizarea comunei. Planurile pentru următorul mandate includ construirea unui nou sediu al Primăriei și achiziționarea unui teren pentru extindere, achiziționarea de utilaje pentru comună și montarea unei centrale termice la Primărie. Alte proiecte includ reabilitarea, modernizarea și dotarea școlii, dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și reparațiile capitale la Căminul Cultural. Amenajarea locurilor de joacă în toate satele, înființarea unui sistem de alimentare cu apă, regularizarea cursului Tinoasa în satul Butculești, modernizarea drumurilor comunale și de exploatație sunt alte proiecte importante pentru dezvoltarea infrastructurii. Repararea și amplasarea tuburilor pentru drenarea apei pluviale, amenajarea unei parcări la Primărie, montarea indicatoarelor auto și limitatoarelor de viteză și reabilitarea Bisericii monument istoric Butculești completează setul de măsuri destinate îmbunătățirii condițiilor de viață pentru locuitori. Cetățenii și-au exprimat nevoile și sugestiile, iar președintele Adrian Gâdea și primarul Marin Vișănoiu au promis să facă tot ce le stă în putință pentru dezvoltarea comunei și îmbunătățirea condițiilor de trai în comunitate.

În final, Adrian Gâdea a mulțumit cetățenilor pentru sprijinul acordat și a făcut apel la unitate și solidaritate în vederea realizării obiectivelor comune. El a accentuat faptul că doar printr-o colaborare strânsă între toate nivelele administrației, se vor putea aduce schimbări pozitive și durabile în viața comunității.

VOTAȚI ADRIAN IONUȚ GÂDEA – președinte al Consiliului Județean Teleorman!

VOTAȚI echipa PSD pentru Consiliul Local!

VOTAȚI echipa PSD pentru Consiliul Județean Teleorman!

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii