miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Oamenii candidatului Epure Haralambie – Mihai Vecu, șeful de Ocol Silvic care dormea în timp ce un om de afaceri îi tăia pădurea

După publicarea articolului în care dezvăluiam legătura financiară dintre șefa ADP Alexandria și unul dintre candidații de pe lista cu care Haralambie Epure vrea să rupă gura târgului, mai exact veterinarul care ia bani de la PSD să ne mănânce țânțarii, un cititor ne-a semnalat un alt caz de toată jena din partea liberală.

CITESTE SI: Ca-n filmele cu proști! Subalternul lui Epure și subalterna lui Drăgușin s-au lăsat în adevărul gol

Mihai Vecu, director la Direcția Silvică Teleorman, fost șef de Ocol Silvic Alexandria până au venit liberalii la putere și omul s-a făcut șef peste pădurile din județ, că pe cele ale Alexandriei le rezolvase.

Mihai Vecu, șeful de Ocol Silvic care dormea în timp ce un om de afaceri îi tăia pădurea

Care este problema cu acest Mihai Vecu?

Ei bine, aflăm că omul, fără permisiunea căruia în mod normal nu s-ar fi tăiat nici măcar un copac din pădurile Alexandriei, a dormit buștean în timp ce un om de afaceri defrișa la greu pentru a-și ridica o construcție pe fond forestier. Dacă chiar a fost orb din nepăsare sau a avut și niște avantaje în urma somnului greu care l-a împiedicat să-și facă datoria nu se știe, cert este că subiectul a fost unul intens speculat politic și decontat la greu de primarul Victor Drăgușin și instituțiile din subordinea lui.

CITESTE SI: Haralambie Epure visează realizări din mandatul de prefect, dar uită cum a fost păcălit de un escroc

E adevărat, terenul pe care este pădurea este al municipiului Alexandria, dar se știe că orice proprietar de pădure are nevoie de aprobare de la Ocolul Silvic pe raza căruia se află proprietatea pentru a putea să taie copaci. Și nu orice copaci, ci numai pe aceia indicați de pădurar.

În altă oridine de idei, la alegerile de pe 9 iunie Mihai Vecu candidează pe lista PNL pentru Consiliul Local Alexandria.

Toată campania electorală, Mihai Vecu a patrulat cu Haralambie Epure pe străzile din oraș și a vândut la greu iluzii, tot ca șeful lui. Noi îl întrebăm: dacă în Consiliul Local colegii consilieri au în plan un tun de milioane, domnul Vecu va dormi buștean tot ca atunci când un om de afaceri tăia copacii din pădurea de care ar fi trebuit să aibă grijă?

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii