miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Update: Accident MORTAL pe DN 6, în zona localității Valea Plopilor, județul Giurgiu

Un nou bilanț al tragicului accident rutier de pe DN 6, în zona localității Valea Plopilor, județul Giurgiu, indică că opt persoane au fost implicate, dintre care trei au decedat.

În această seară, un grav accident rutier a avut loc pe DN6, între localitățile Valea Plopilor și Stâlpu. Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte cinci au fost transportate la spital.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. La fața locului s-au deplasat rapid 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic (trei de la ISU Giurgiu, una de la SAB-IF, una de la ISU B-IF, una de la SAJ Teleorman, patru SAJ Giurgiu) și un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

Trei bărbați au fost găsiți în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, acestea nu au avut rezultat, toți trei fiind declarați decedați.

Alte cinci persoane, cu vârste de 14, 17, 19 și 38 de ani, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitale din capitală.

La intervenție au participat pompierii din cadrul Stației Mihăilești, Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu și Teleorman.

Atentie‼️ Imagini cu un puternic impact emoțional!

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii