miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Trafic de minori și proxenetism în Teleorman: Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile

Polițiștii și Procurorii DIICOT au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de minori și proxenetism

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Teleorman, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism și lovirea sau alte violențe.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2024, bărbatul ar fi recrutat două minore, cu vârste de 15 și 16 ani, pentru exploatare sexuală. Acesta le-ar fi transportat și adăpostit în diferite locații din județele Teleorman, Dolj, Argeș, Olt și Constanța, forțându-le prin acte de violență fizică și psihică să practice prostituția în beneficiul său. Una dintre victime a fost obligată să își tatueze pseudonimul agresorului pe corp, ca formă de supunere.

Totodată, în perioada iunie 2022 – noiembrie 2023, bărbatul ar fi facilitat practicarea prostituției de către o persoană adultă, asigurându-i cazarea și transportul în diverse locații din aceleași județe. Sumele de bani obținute din activitățile infracționale ar fi fost însușite de către acesta.

În data de 18 iulie 2024, au fost efectuate două percheziții domiciliare, unde au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă. Ulterior, procurorii DIICOT au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman.

Reamintim că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii