joi, octombrie 24, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Tânăr reținut pentru înșelăciune și fals în înscrisuri oficiale

Polițiștii din Videle au reținut un bărbat de 27 de ani, domiciliat în localitate, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și sustragere de sub sechestru.

În anul 2022, individul ar fi vândut un autoturism aflat sub sechestru, falsificând contractul de vânzare-cumpărare. De asemenea, el ar fi indus în eroare cumpărătorul cu privire la statutul juridic al vehiculului, provocându-i un prejudiciu de 4.000 de euro.

Pe 23 iulie a.c., pentru completarea probatoriului, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la proprietățile utilizate de suspect în orașul Videle. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe înscrisuri relevante pentru cauză.

În aceeași zi, autoritățile au dispus reținerea bărbatului de 27 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de reținere și arestare preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, urmând să se stabilească toate detaliile și eventualele complicități în acest caz.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii