miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Caravana de Bine “Pentru o Viață mai Sănătoasă” a Crucii Roșii Filiala Teleorman ajunge în Dracea

Într-un efort de a promova sănătatea și prevenția bolilor în județul nostru, suntem încântați să anunțăm o inițiativă importantă. Pe data de 3 august, CARAVANA DE BINE “PENTRU O VIAȚĂ MAI SĂNĂTOASĂ” A CRUCII ROȘII FILIALA TELEORMAN va poposi în localitatea Dracea, la Sala de sport din localitate.

Această acțiune este posibilă datorită unei echipe inimoase de profesioniști și voluntari dedicați din județul nostru. Medici, asistenți medicali, voluntari și personal angajat al Crucii Roșii Teleorman vor fi prezenți pentru a oferi locuitorilor din comunitatea Dracea consultații medicale gratuite în diverse specializări. Printre acestea se numără:

  • Cardiologie: EKG
  • Oftalmologie
  • Diabetologie
  • Medicina generală
  • Măsurarea tensiunii arteriale, glicemiei, greutății, înălțimii și calcularea IMC-ului

Caravana de Bine a Crucii Roșii Filiala Teleorman “Pentru o viață mai Sănătoasă” își propune să ajungă în comunitățile rurale pentru a promova importanța investigațiilor medicale precoce, esențiale pentru depistarea bolilor cu incidență mare în România, cum ar fi bolile cardiovasculare, obezitatea și diabetul.

Pe lângă consultațiile medicale, locuitorii vor avea oportunitatea să participe la un curs de instruire în acordarea primului ajutor și la un atelier de nutriție, destinat educării și adoptării unor obiceiuri alimentare sănătoase. Aceste activități sunt menite să îmbunătățească cunoștințele comunității despre sănătate și prevenție.

Indiferent de vârstă, fie copil, bătrân sau tânăr, toți cei interesați sunt invitați să beneficieze de aceste servicii medicale gratuite pentru a depista la timp eventualele probleme de sănătate.

Vă așteptăm la Caravana de Bine TELEORMAN “Pentru o viață mai Sănătoasă” pe 3 august în Dracea!

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii