miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO | Șapte roșioreni, reținuți după ce au vrut să ia cu forța o tânără de 18 ani

Șapte persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, toate din Roșiori de Vede, au ajuns în arestul Poliției Dolj, după ce au făcut scandal într-o unitate medicală din Craiova.

Polițiștii din Craiova au reținut, marți, pentru 24 de ore, şapte persoane, trei bărbați şi patru femei, cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, toţi din municipiul Roşiorii de Vede, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, tentativă la lipsire de libertate, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de luni, oamenii legii au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie din Craiova, cu privire la faptul că, în incinta unei unități medicale din localitate, are loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan şi a unei neînţelegeri, un tânăr de 19 ani și-ar fi agresa fizic concubina, o tânără de 18 ani, din Teleorman. Mai mult, în sprijinul tânărului ar fi intervenit alte şase persoane, doi bărbaţi şi patru femei, care, prin exercitarea de violenţe, ar fi încercat să o ia pe tânără împotriva voinţei sale în vederea deplasării către Teleorman. Totodată, aceştia sunt bănuiţi că ar fi provocat distrugeri autoturismului tinerei.

Persoanele implicate în eveniment au fost conduse la audieri, iar în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă reţinerea celor şapte, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul zilei de miercuri, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii