miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident MORTAL la Frumoasa: Un tânăr și-a pierdut viața în această dimineață

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în localitatea Frumoasa, județul Teleorman. Potrivit primelor informații, un autoturism în care se aflau doi tineri, în jur de 25 de ani, s-a izbit violent de un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Din nefericire, unul dintre tineri, a fost strivit sub mașină și a murit pe loc, rănile suferite fiind incompatibile cu viața. Celălalt tânăr, care se afla la volan, a fost grav rănit și a fost transportat de urgență la spital.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

IPJ TELEORMAN: În ziua de 25 septembrie a.c., în jurul orei 05:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Zimnicea au fost sesizați prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui accident de circulație, soldat cu victime omenești, în comuna Frumoasa.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Frumoasa, conducea un autoturism pe DC 5, pe fondul altor preocupări a-i distrage atenția, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi ieșit în afara părții carosabile, lovind un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și decesul pasagerului din dreapta, tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Frumoasa.

Șoferul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii