miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

El este bărbatul de 49 de ani, din Turnu Măgurele, care a fost împușcat de polițiștii de frontieră bulgari

El este bărbatul de 49 de ani, din Turnu Măgurele, care a fost împușcat de polițiștii de frontieră bulgari. Tată a patru copii, bărbatul trăia o viață dificilă, fiind nevoit să aibă grijă de doi dintre copiii săi, care suferă de boli grave.

Fiul său de 19 ani, reținut de autoritățile bulgare în timpul incidentului, este un tânăr cu autism, iar un alt copil al familiei are un handicap sever. Tragedia a adus o dramă și mai mare în viața familiei sale, care deja se confruntă cu numeroase dificultăți.

Teleormănean împușcat în cap de polițiștii de frontieră din Bulgaria

Un bărbat din Turnu Măgurele a fost împușcat în cap în această seară în jurul orei 19.30 de polițiștii de frontieră bulgari în apropierea localității Ciuperceni, județul Teleorman. Victima se află în stare gravă, fiind transportată de urgență la un spital din Bucuresti.

Bărbatul, împreună cu fiul de 19 ani, care a fost reținut de polițiștii Bulgari a traversat Dunărea prin zona localității Ciuperceni, până a ajuns pe o insuliță situată între Romania si Bulgaria. Polițiștii de frontieră bulgari au intervenit, presupunând că cei doi intenționau să intre ilegal în Bulgaria pentru a fura. De fapt, acestia s-au dus să taie lemne de pe insulă

Bărbatul a fost împușcat direct în cap. După incident, a fost transportat înapoi pe malul românesc al Dunării, unde autoritățile române au fost alertate. Starea bărbatului rămâne critică, iar medicii fac tot posibilul să-i salveze viața

Revenim cu mai multe detalii pe măsură ce ancheta avansează.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii