miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Ilie Lăzărescu, cel mai tânăr primar din Teleorman, și-a preluat mandatul la Scurtu Mare

Astăzi, Ilie Lăzărescu, cel mai tânăr primar din județul Teleorman, și-a început oficial mandatul la conducerea comunei Scurtu Mare. Într-un moment istoric pentru localitate, tânărul primar a marcat începutul unui nou capitol pentru comunitate, evidențiind încrederea și sprijinul acordat de cetățeni în cadrul alegerilor.

„Este prima mea zi oficială în calitate de primar al comunei Scurtu Mare. Am așteptat cu nerăbdare acest moment, atât eu, cât și comunitatea noastră. Acum este timpul ca toate angajamentele asumate în campanie să prindă contur, așa cum v-am obișnuit”, a declarat Lăzărescu.

El a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au oferit încrederea lor, asigurându-i totodată pe cei care nu l-au susținut că va face toate eforturile pentru a le câștiga încrederea prin acțiuni concrete: „Doresc să îi asigur pe cei care nu m-au susținut că voi depune toate eforturile pentru a le câștiga susținerea prin faptele mele.”

Mandatul lui Ilie Lăzărescu vine cu mari așteptări din partea locuitorilor comunei, mulți dintre aceștia exprimându-și speranța într-o administrație locală dinamică și dedicată dezvoltării comunității. Tânărul primar și-a asumat în campanie numeroase obiective, printre care modernizarea infrastructurii, sprijinirea tinerilor și atragerea de investiții locale.

Fiind cel mai tânăr primar din județ, Lăzărescu se confruntă cu provocarea de a aduce o nouă viziune și energie în administrația locală, cu promisiunea de a transforma comuna Scurtu Mare într-un exemplu de succes pentru întreaga regiune.

Momentul de astăzi marchează începutul unui mandat plin de provocări, dar și oportunități, pentru tânărul edil și comunitatea pe care o reprezintă.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii