miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Percheziţii într-un caz de trafic de droguri, în Teleorman

Astăzi, 16 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Teleorman, au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul București și județul Teleorman.

Aceste acțiuni au vizat trei cauze penale ce privesc infracțiuni de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și efectuarea fără drept a unor operațiuni cu substanțe psihoactive.

Conform actelor de urmărire penală, patru persoane cu vârste între 18 și 21 de ani sunt suspectate că ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de risc (canabis), droguri de mare risc (amfetamină și cocaină), precum și substanțe psihoactive (2MMC), către consumatori din județul Teleorman și municipiul București.

În cadrul acestei operațiuni, audierea suspecților se va desfășura la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman.

Reamintim că, pe parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de toate drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de legislația în vigoare, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii