joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

A intrat cu masina intr-un gard, dupa ce i s-a facut rau la volan

O dubiță a ajuns în gardul unei gospodării de la ieșire din Poroschia spre Alexandria, după ce șoferul a început să se simtă rău brusc, iar pasagerul din dreapta nu a reușit să preia controlul volanului.


Accidentul s-a produs cu puțin timp în urmă, la mai puțin de 500 de metri de Alexandria, iar mașina implicată în accident, încărcată cu miei și ouă, ar fi urmat să ajungă la București.

Pe drum însă, înainte să intre în municipiul reședință de județ, conductătorului auto i s-a făcut rău la volan, moment în care pasagerul din dreapta, ginerele său din primele date, a încercat să preia controlul volanului.

A reușit doar parțial, evitând un stâlp, însă a rupt o podișcă, după care a aterizat cu mașina în gardul unei gospodării.


Din fericire, niciunul dintre cei doi bărbați nu a fost rănit în accident. Mai mult, potrivit martorilor, la poarta în care s-a oprit dubița obișnuiește să-și petreacă timpul o bătrână. Spre norocul femeii, în momentul producerii accidentului era în curte, astfel că o tragedie a fost evitată.

topul săptămânii