4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

A intrat cu masina intr-un gard, dupa ce i s-a facut rau la volan

O dubiță a ajuns în gardul unei gospodării de la ieșire din Poroschia spre Alexandria, după ce șoferul a început să se simtă rău brusc, iar pasagerul din dreapta nu a reușit să preia controlul volanului.


Accidentul s-a produs cu puțin timp în urmă, la mai puțin de 500 de metri de Alexandria, iar mașina implicată în accident, încărcată cu miei și ouă, ar fi urmat să ajungă la București.

Pe drum însă, înainte să intre în municipiul reședință de județ, conductătorului auto i s-a făcut rău la volan, moment în care pasagerul din dreapta, ginerele său din primele date, a încercat să preia controlul volanului.

A reușit doar parțial, evitând un stâlp, însă a rupt o podișcă, după care a aterizat cu mașina în gardul unei gospodării.


Din fericire, niciunul dintre cei doi bărbați nu a fost rănit în accident. Mai mult, potrivit martorilor, la poarta în care s-a oprit dubița obișnuiește să-și petreacă timpul o bătrână. Spre norocul femeii, în momentul producerii accidentului era în curte, astfel că o tragedie a fost evitată.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE