27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

A murit prins sub zidul unei case din localitatea Mârzănești

Un bătrân de aproximativ 80 de ani și-a găsit sfârșitul prins sub un perete al unei anexe gospodărești, într-o locuință din satul Pielea, localitatea Mârzănești.

Din primele date, vecinii au fost cei care l-au găsit pe bătrân prins sub peretele casei și au alertat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj SMURD. Salvatorii au constatat însă că bărbatul murise de ceva timp atunci când a fost găsit, prin urmare a fost declarat decesul.


Potrivit unor surse, bătrânul nu locuia cu forme legale în gospodăria în care și-a găsit sfârșitul.


În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă și sunt efectuate cercetări, pentru a fi stabilite împrejurările în care și-a pierdut viața bătrânul, transmite Poliția Teleorman.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE