sâmbătă, mai 4, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

A zburat către moarte, încercând să-și împace iubita

Un tânăr de 23 de ani din Plosca, care avea o relație cu o fată mai mică dintr-un sat învecinat, a zburat astăzi efectiv zeci de metri, cu masina, în aer, pe când încerca, diperat, să ajungă la iubirea lui,povestesc apropiații.

Acesta, cunoscut că băiat cuminte, muncitor, aflase că iubita l-ar înșela. Acest gând i-a luat mințile și s-a suit la volanul mașinii pe care tatăl lui i-o făcuse cadou la absolvirea liceului, și, într-o curbă nesemnalizata de pe DC38 între Plosca și Urluiu, efectiv a zburat, s-a lovit mai întăi de un dâmb de pământ, apoi de peretele lateral al unui fost canal de irigații, ajungând pe fundul de beton al canalului.

CITESTE SI: VIDEO Grav accident între Plosca și Urluiu. Un tânăr de 23 de ani a zburat cu mașina într-un canal de irigații

Bucăți din masină s-au împrăștiat pe zeci de metri, rotile și motorul au zburat, iar masina a ajuns răsturnată, devenind un morman de fiare. Surprinzător, tânărul a supraviețuit, însă gravitatea rănilor a necesitat transportul acestuia la București.

Grav accident între Plosca și Urluiu. Un tânăr de 23 de ani a zburat cu mașina într-un canal de irigații
Grav accident între Plosca și Urluiu. Un tânăr de 23 de ani a zburat cu mașina într-un canal de irigații

Cazul a intrat în atenția politiei, pentru a stabili vinovățiile.

topul săptămânii