34.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

Accident cu cinci victime, între care trei copii, la ieșire din Videle spre Blejești

Cinci persoane, între care trei copii, au ajuns la spital, cu puțin timp în urmă, după ce taximetrul în care se aflau a lovit un tractor cu plug pe DJ 503, la ieșire din Videle spre Blejești.


Din primele date, impactul dintre taximetru și utilajul agricol a fost unul destul de puternic, însă cu toate acestea, victimele, un bărbat, o femeie, o fetiță de 1 an, un băiețel de 4 ani și o adolescentă de 17 ani, au suferit traumatisme ușoare.

După ce au primit ajutor medical la fața locului, toate cele cinci victime, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele de salvare și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate.


La fața locului s-au deplasat și oamenii legii, care vor face cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE