2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Accident la Seaca! A intrat cu mașina într-un copac!

Doi bărbați in vârstă de aproximativ 50 de ani au fost răniți și o mașină s-a făcut praf, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, în satul Năvodari, comuna Seaca, județul Teleorman.

Autoturismul a părăsit partea carosabila și s-a izbit cu putere de un copac aflat pe marginea drumului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare de la ISU Teleorman și SAJ.
Pasagerul din dreapta s-a ales cu răni grave.

În urma impactului, picioarele bărbatului au rămas prinse sub bordul mașinii. A fost descarcerat de pompieri și ulterior a a fost transportat la Spitalul Județean din Alexandria cu o ambulanță de la SAJ.

Șoferul a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Teleorman, în urma accidentului au fost răniți 2 bărbați, șoferul și pasagerul din dreapta, ambii de aproximativ 50 de ani, conștienți și cooperanți.

Șoferul, care acuza dureri toracice, după ce a primit primul ajutor, a refuzat transportul la spital, iar pasagerul, care a fost scos de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare, a fost preluat de echipajul medical SAJ și transportat la UPU Alexandria.


Polițiștii aflati la locului au început cercetările, pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE