miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident mortal în Teleorman. O fetiţă de 7 ani şi-a pierdut viaţa

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roșiori de Vede au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în cazul unui accident rutier produs astăzi, pe raza comunei Măldăieni.

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Măldăieni s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Măldăieni conducea un autoturism pe DC42, pe raza localității de domiciliu, a acroșat un pieton care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului, prin loc nepermis, fără a se asigura corespunzător.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului, o minoră în vârstă de șapte ani, domiciliată în comuna Măldăieni.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă, la finalizarea acestora urmând a fi propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

topul săptămânii