miercuri, mai 8, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident petrecut în localitatea Siliștea Gumești. Stelian Niculae, primarul localități a retezat cu mașina un stâlp, la intrarea în comună

Stelian Niculae, primarul din Siliștea Gumești, județul Teleorman, s-a ales cu leziuni serioase la nivelul picioarelor, după ce a intrat cu Dusterul într-un stâlp.

  • Impactul a fost extrem de puternic, Stelian Niculae rămânând blocat între fiarele mașinii.
  • A fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare pentru ca edilul să poată fi eliberat.

Edilul conducea mașina primăriei când a pierdul controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp, la intrarea în Siliștea Gumești.

Din primele informații, se pare că primarul ar fi refuzat să sufle în alcooltest, acestuia fiindu-i prelevate probe de sânge.

FOTO: OBSERVATOR.RO

Potrivit IPJ Teleorma,la data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 703, între localitățile Baldovinești și Siliștea – Gumești.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Siliștea – Gumești conducea un autoturism pe DJ 703, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, bărbatul fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiindu-i totodată recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

 

topul săptămânii