miercuri, mai 1, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident rutier la Piatra/ A fost solicitat elicopterul SMURD

Avem imaginile accidentului de la Piatra. Așa cum am anticipat în decursul transmisiei noastre în direct, a fost vorba de neacordare de prioritate când mașina a virat stânga, tânărul de 19 ani, începător, a tăiat fața motociclistului care circulă pe drumul cu prioritate.

SURSA VIDEO: Piatra Teleorman

Un bărbat a ajuns la spital, în stare gravă, duminică după-amiază, după ce motocicleta pe care se afla a fost izbită în plin de un autoturism. Accidentul rutier s-a produs pe DN 65 E, pe raza localității Piatra, iar martorii spun că de vină ar fi fost șoferul autoturismului, care ar fi virat stanga fără să acorde prioritate motocicletei, care circula regulamentar.

În urma impactului, motociclistul a fost grav rănit, fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru a putea fi transportat la o unitate medicală. Acesta a fost găsit de salvatori în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme. Rănită în accident a fost și o femeie, care se afla tot pe motocicletă, aceasta fiind preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

topul săptămânii