miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident rutier, la Videle. Un tânăr a ajuns la spital

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în cazul unui accident rutier produs noaptea trecută, pe raza orașului Videle.

La data de 22.07.2020, în jurul orei 02:30, polițiștii din Videle au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Republicii din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că șoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit frontal un parapet situat pe partea stângă a drumului în direcția sa de mers, după care a lovit un copac din afara părții carosabile, cu partea laterală dreapta a mașinii.

În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager, un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în localitate, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle.

topul săptămânii