vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Actualul președinte PNL Alexandria a fost ales lider de grup și va face opoziție foștilor colegi de la PSD

După mai bine de un an de tăcere deplină, Haralambie Epure, fost consilier local PSD în mandatul 2016-2020 și actual consilier PNL și președinte al organizației municipale a liberalilor, va fi nevoit să facă opoziție reală foștilor colegi de partid, după ce acesta a fost desemnat lider de grup al aripii PNL din Consiliul Local Alexandria.

Anunțul că Haralambie Epure este noul lider de grup al PNL în Consiliul Local Alexandria a fost făcut chiar de fostul lider de grup, Gabriel Bulumac, printr-o postare pe pagina de pe o rețea de socializare.

“Stimați cetățeni, Astăzi, colegii mei, consilierii PNL ai municipiului Alexandria, au decis la sediul partidului, să-mi retragă titulatura de Lider de Grup PNL în Consiliul Local. Ei l-au ales Lider de Grup pe actualul președinte al organizației, domnul Haralambie, căruia îi urez succes. Eu voi rămâne simplu consilier local al PNL”, este mesajul consilierul PNL Gabriel Bulumac.

Haralambie Epure a fost transferat la PNL Alexandria înaintea alegerilor locale de anul trecut, drept o achiziție de mare valoare. Acesta ar fi trebuit chiar să deschidă lista de candidaturi pentru Consiliul Local, numai că, potrivit unor surse liberale, Vera Mitran, fostul candidat al PNL la Primăria Alexandria, s-a plâns la conducerea centrală că nu este tocmai normal ca un fost PSD-ist să fie cap de listă, iar candidatul pentru funcția de primar de-abia pe locul 2. Prin urmare, Vera Mitran a rămas cap de listă, iar Haralambie Epure s-a mulțumit cu locul 2.

Ulterior, la alegerile interne din PNL, Haralambie Epure a fost ales președinte al PNL Alexandria, în ciuda a numeroase nemulțumiri din partea vechilor liberali, care nu au prea fost de acord ca un fost membru PSD să ajungă să conducă cea mai importantă organizație locală a PNL Teleorman.

topul săptămânii