2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Adolescentă de 16 ani, lovită de un taximetrist pe trecerea de pietoni in Alexandria.

Adolescentă de 16 ani, lovită de un taximetrist pe trecerea de pietoni in Alexandria.

La data de 20.09.2020, în jurul orei 21:00, polițiștii din Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Dunării din localitate, în apropiere de intersecția cu strada București.

https://www.facebook.com/impactnews24.ro/videos/1015740938868175/

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că la baza producerii evenimentului rutier ar fi neacordarea de prioritate, conducătorul autoturismului (un bărbat de 24 de ani, domiciliat în municipiul Alexandria) acroșând un pieton angajat regulamentar în traversarea străzii, prin loc special amenajat și marcat corespunzător.

În urma impactului, pietonul (o minoră în vârstă de 15 ani din municipiul Alexandria) a fost rănit ușor, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, la finalizarea cercetărilor urmând a fi propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE