5.7 C
Alexandria
vineri, noiembrie 25, 2022

Adrian Gâdea: “Cei care speculează prețurile vor fi supraimpozitați”

Coaliția de guvernare va propune, în următoarea ședință a Executivului, o soluție care să asigure plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale pentru cetățeni și pentru firmele românești, cu un impact rezonabil asupra bugetului de stat, a anunțat președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea.

Potrivit acestuia, sunt astfel îndeplinite două obiective stabilite de social-democrați, respectiv: protejarea cetățenilor și a economiei, dar și calmarea inflației provocată de prețurile din sectorul energetic.

“Așteptăm forma finală a proiectului de OUG, respectiv forma care va fi adoptată în următoarea ședință de guvern. Rămân următoarele două obiective vizate de PSD, respectiv reglementările pentru oprirea creșterii prețurilor la carburanți și la RCA. PSD va insista în Coaliție pentru o reglementare urgentă în aceste două sectoare.

Abia după ce vom elimina cele trei cauze majore ale inflației (energie, carburanți, RCA), vom vedea dacă mai e cazul să se intervină și la prețurile alimentelor. În principiu, dacă se elimină cauzele, încetează și efectele negative la nivelul prețurilor la alimente”, a transmis Adrian Gâdea.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE