19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Ajutoarele alimentare de la UE se distribuie la Alexandria în perioada 5 – 15 aprilie

Pachetele cu ajutoare alimentare acordate persoanelor cu venituri mici, prin Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2018-2021, vor fi distribuite în perioada 5-15 aprilie, la nivelul municipiului Alexandria, a anunțat Primăria.

“În perioada mai sus-menționată se organizează acțiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare pe listele inițiale, care cuprind familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, și familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, conform art. 3 alin. 1 lit. a) și b) din O.U.G. nr 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării P.O.A.D.”, tansmite sursa citată.

Ajutoarele vor fi distribuite zilnic, la sala de sport din incinta Liceului Teoretic “Al. D. Ghica’’, din str. Viitorului, nr.78, de luni până vineri, în intervalul orar 13.00 – 19.00.

La distribuire, persoanele îndreptățite să primească pachetele cu produse alimentare trebuie să prezinte documentele de identitate în original (B.I. , C.I., certificate de naştere copii).

Potrivit normelor în vigoare, pachete se vor acorda pentru fiecare persoană beneficiară de venit minim garantat și de alocație pentru susținerea familiei.

Pachetele rămase după încheierea distribuirii pe listele inițiale, vor fi distribuite pe liste suplimentare a categoriilor prevăzute de art. 3 alin. 1 lit. c) din O.U.G. nr. 84/2020.

Alte informații cu privire la distribuirea pachetelor cu produse alimentare, precum și legat de conținutul pachetelor, se regăsesc la sediul Direcției de Asistență Socială Alexandria, str. Dunării, nr. 139, la centrul de distribuire

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE