26.8 C
Alexandria
marți, iulie 5, 2022

Alexandria se vaccinează – coadă la centrul de vaccinare de la Școala Nr.6

Numărul crescut de cazuri de COVID-19 confirmate în ultima perioadă, precum și discuțiile privind restricțiile de circulație ce vor fi impuse celor nevaccinați, au dus la creșterea numărului persoanelor care vor să se imunizeze anti-COVID.

Spre exemplu, la Centrul de vaccinare deschis la Școala Generală Nr. 6 din Alexandria, încă de dimineață s-au format cozi, numărul celor care aleg să se imunizeze fiind unul destul de ridicat.

De altfel, potrivit datelor făcute publice de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, numai în ultimele 24 de ore, 1.798 de persoane au trecut pragul centrelor de vaccinare din județ pentru a se imuniza împotriva noului coronavirus.

Totodată, numai pentru ultimele cinci zile au fost raportate 5.771 de persoane care s-au vaccinat anti-COVID la nivelul județului, cu prima doză, a doua sau doza booster.

La nivelul centrelor de vaccinare deschise pe raza municipiului Alexandria se vaccinează cu serul produse de Pfizer BioNTech (Școala Generală Nr.6) și cu serul Moderna (centrul secundar de la Școala Generală Nr.6).


Trei centre de imunizare funcționale în ruraL

Opt dintre cele nouă centre de vaccinare funcționale în județ imunizează cu serul produs de Pfizer BioNTech, iar un centru cu serul Moderna. De asemenea, din cele nouă centre deschise în Teleorman, șase sunt în mediul urban, în toate cele cinci orașe, iar alte trei sunt în mediul rural, la Balaci, Botoroaga și Plosca.

Pe lângă cele nouă centre de imunizare, persoanele care vor să se vaccinare anti-COVID au la dispoziție serul Johnson&Johnson, la medicii de familie înscriși în campania de vaccinare, lista acestora fiind disponibilă pe pagina de internet a Direcției de Sănătate Publică, la adresa https://www.dsptr.ro/doc/covid-19/date-contact-medici-de-familie-vaccin-janssen.pdf .

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE