1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Alexandria se vaccinează – coadă la centrul de vaccinare de la Școala Nr.6

Numărul crescut de cazuri de COVID-19 confirmate în ultima perioadă, precum și discuțiile privind restricțiile de circulație ce vor fi impuse celor nevaccinați, au dus la creșterea numărului persoanelor care vor să se imunizeze anti-COVID.

Spre exemplu, la Centrul de vaccinare deschis la Școala Generală Nr. 6 din Alexandria, încă de dimineață s-au format cozi, numărul celor care aleg să se imunizeze fiind unul destul de ridicat.

De altfel, potrivit datelor făcute publice de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, numai în ultimele 24 de ore, 1.798 de persoane au trecut pragul centrelor de vaccinare din județ pentru a se imuniza împotriva noului coronavirus.

Totodată, numai pentru ultimele cinci zile au fost raportate 5.771 de persoane care s-au vaccinat anti-COVID la nivelul județului, cu prima doză, a doua sau doza booster.

La nivelul centrelor de vaccinare deschise pe raza municipiului Alexandria se vaccinează cu serul produse de Pfizer BioNTech (Școala Generală Nr.6) și cu serul Moderna (centrul secundar de la Școala Generală Nr.6).


Trei centre de imunizare funcționale în ruraL

Opt dintre cele nouă centre de vaccinare funcționale în județ imunizează cu serul produs de Pfizer BioNTech, iar un centru cu serul Moderna. De asemenea, din cele nouă centre deschise în Teleorman, șase sunt în mediul urban, în toate cele cinci orașe, iar alte trei sunt în mediul rural, la Balaci, Botoroaga și Plosca.

Pe lângă cele nouă centre de imunizare, persoanele care vor să se vaccinare anti-COVID au la dispoziție serul Johnson&Johnson, la medicii de familie înscriși în campania de vaccinare, lista acestora fiind disponibilă pe pagina de internet a Direcției de Sănătate Publică, la adresa https://www.dsptr.ro/doc/covid-19/date-contact-medici-de-familie-vaccin-janssen.pdf .

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE