4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Alexăndrinean reţinut după ce a şantajat o tanara cu poze compromiţătoare

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani, din Municipiul Alexandria, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj în formă contiuată.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul, în perioada iunie-iulie a anului curent, ar fi comis acte materiale de șantaj asupra unei tinere de 25 de ani, din Segarcea.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au efectuat o percheziție domiciliară la un imobil din Craiova, unde locuiește fără forme legale bărbatul respectiv, de unde au fost ridicate mai multe bunuri folosite sau destinate a fi folosite la săvârşirea infracţiunii, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției iar în urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de șantaj în formă continuată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.PJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE