luni, martie 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Alexăndrinean reţinut după ce a şantajat o tanara cu poze compromiţătoare

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani, din Municipiul Alexandria, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj în formă contiuată.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul, în perioada iunie-iulie a anului curent, ar fi comis acte materiale de șantaj asupra unei tinere de 25 de ani, din Segarcea.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au efectuat o percheziție domiciliară la un imobil din Craiova, unde locuiește fără forme legale bărbatul respectiv, de unde au fost ridicate mai multe bunuri folosite sau destinate a fi folosite la săvârşirea infracţiunii, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției iar în urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de șantaj în formă continuată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.PJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii