4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Autospecială de stingere nouă în dotarea pompierilor turneni

Zece autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri de apă au fost recepționate, joi, și vor fi repartizate către ISU Argeș, ISU Bacău, ISU Botosani, ISU Brasov, ISU Buzău, ISU Giurgiu, ISU Neamţ, ISU Teleorman, ISU SMURD Salaj și ISU „Bucovina” Suceava, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

“În urmă cu o lună, alte 10 astfel de autospeciale au intrat în dotarea salvatorilor. Acest tip de tehnică de intervenție face parte din totalul celor 200 de autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020. Alte 10 autospeciale de acest tip vor intra în dotarea inspectoratelor pentru situații de urgență în perioada imediat următoare”, a transmis sursa citată.

Autospeciala care revine ISU Teleorman a fost repartizată Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, anunță reprezentanții pompierilor teleormăneni.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE