miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Autoturism distrus în proporție de 80% de un incendiu pe DJ612 B

În această după-amiază, un autoturism a fost distrus în mare parte de un incendiu violent pe DJ612 B, în localitatea Odobeasca. Intervenția promptă a pompierilor a reușit să localizeze și să stingă focul în mai puțin de 30 de minute, dar pagubele au fost estimate la 20.000 de lei. Cauza incendiului a fost identificată ca fiind un scurtcircuit la instalația electrică a vehiculului.

„În această după-amiază, în jurul orei 12.00, pompierii militari au fost solicitați prin apel de urgență la un incendiu care a cuprins un autoturism pe DJ612 B, în localitatea Odobeasca. Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede a intervenit prompt cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

La sosirea echipei de intervenție, flăcările se manifestau atât la compartimentul motor, cât și în interiorul vehiculului, afectând aproximativ 80% din autoturism. Incendiul a fost localizat și stins în mai puțin de 30 de minute, dar pagubele produse de foc sunt estimate la 20.000 de lei.

Cercetările preliminare și declarațiile pasagerilor au indicat că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la instalația electrică a mașinii. Deși conducătorul auto a încercat să stingă focul folosind stingătorul din dotare, flăcările s-au extins rapid la componentele din plastic ale caroseriei, făcând imposibilă controlarea acestuia înainte de sosirea pompierilor.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii