joi, octombrie 24, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Bărbat bănuit de șantaj, prins în flagrant de polițiști

În noaptea de 16 iulie 2024, polițiștii teleormăneni sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, au desfășurat o acțiune în urma căreia au prins în flagrant un bărbat cercetat pentru șantaj. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Conform autorităților, în perioada 15-16 iulie 2024, bărbatul ar fi amenințat o femeie de 44 de ani din comuna Măgura, cerându-i bani în schimbul păstrării tăcerii asupra unor informații compromițătoare legate de viața privată a acesteia. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani și originar din comuna Băbăița, a fost dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Suportul de specialitate în această operațiune a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, pentru a clarifica toate aspectele cazului. Autoritățile subliniază că măsurile dispuse reprezintă etape ale procesului penal și respectă principiul prezumției de nevinovăție, așa cum este reglementat de Codul de procedură penală.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii