duminică, mai 5, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Bărbat decapitat de tren, la ieșire din Videle către Ciolpani

Un bărbat de 46 de ani, din Videle, și-a pierdut viața, vineri seară, după ce a fost lovit mortal de un tren ce circula pe distanța București Nord – Arad, la ieșire din orașul Videle către Ciolpani, anunță IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost sesizați “în jurul orei 21.30 (…) prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către mecanicul de locomotivă al trenului IR 11502, ce circula pe distanța București Nord – Arad, cu privire la faptul că la ieșirea din stația Videle, către Ciolpani, s-a produs un accident feroviar.

Polițiștii din cadrul Postului de poliție TF Videle care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă, în urma cercetărilor efectuate persoana accidentată și declarată decedată a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Videle. Cadavrul bărbatului a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Medicină Legală Teleorman pentru a fi transportat la o unitate medicală în vederea efectuării necropsiei”.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

topul săptămânii