joi, mai 16, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Bătaie generală în centrul Alexandriei: un grup de rromi a atacat un taximetrist. Au intervenit mascații

Au fost scene de sălbăticie în stația de taxiuri de la piața centrală din Alexandria, joi după amiază. O încăierare generală între un grup de rromi și mai mulți taximetriști care au sărit în ajutorul unui coleg, la un pas de a fi linșat pentru că a refuzat o comandă.

Totul a început după masă, când pe dispecerat a venit o solicitare pentru un taxi. Taximetrul sosit la o individă, se pare, care ar practica mai multe meserii mai vechi, a fost deranjat de faptul că clienta părea încontinuu nemulțumită, ba de geamul mașinii, ba de muzică, așa că a poftit-o afară din autoturism, refuzând să onoreze comanda.

Ajuns înapoi în stație, s-a trezit căutat de o întreagă „brigada” de cetățeni certați cu civilizația, care fără prea multe cuvinte, l-au luat la bătaie, din senin.
Scenele terifiante au lăsat fără reacție instanța cetățenii din zona, însă taximetriștii au sărit în ajutorul colegului lor, cerând „intariri” prin stație.

Astfel că, în zona pieței din Alexandria s-a iscat o adevărată bătălie.

Cel mai șifonat a ieșit taximetristul, însă a fost scăpat din „ghearele” atacatorilor de mascații de la serviciul special al poliției, care au descins în zona.

Deși doi dintre cei mai vocali atacatori au fugit la vederea oamenilor legii, aceștia vor fi identificați și vor ajunge la poliție, unde au ajuns toate părțile implicate, urmând a se stabili starea de fapt și a se lua măsurile legale.

topul săptămânii