vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Băut și fără permis, la volanul unei mașini furate

Un bărbat din Năsturelu, care deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, s-a urcat la volanul unei mașini pe care a furat-o de la poarta unui bărbat din Pietroșani. Mai mult, bărbatul a consumat și băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul mașinii furate, iar la ieșire din Bujoru a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea.

Potrivit IPJ Teleorman, „la data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 18:00 ar fi sustras autoturismul unui bărbat din comuna Pietroșani, autoturism care se afla parcat în fața locuinței proprietarului, fără a fi încuiat, după care l-ar fi condus pe DN 5C și DJ 506, iar la ieșirea din localitatea Bujoru, spre comuna Bragadiru, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit carosabilul.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei”.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea

topul săptămânii