0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Biciclist lovit din plin de o mașină, în Alexandria

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în cazul unui accident rutier produs la data de 05.11.2020, în jurul orei 15:00, pe strada Libertății din municipiul Alexandria.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două vehicule – un autoturism condus de o femeie de 42 de ani, din municipiul Alexandria, și o bicicletă, condusă de un bărbat în vârstă de 70 de ani, domiciliat în comuna Poroschia.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, bărbatul necesitând îngrijiri medicale, sens în care a fost transportat la spital.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat faptul că, la momentul producerii accidentului, conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor și mecanismului producerii evenimentului.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE